Infra Foodbrands B.V.

Wij zijn Infra Foodbrands B.V., eigenaar van Sunland, en de merken Maaza, Fix en Limondaine. Al bijna 25 jaar produceren, ontwikkelen en distribueren wij vruchten- sappen vanuit Nederland. In meer dan 40 landen zijn onze sappen verkrijgbaar doordat wij succesvol samenwerken met lokale distributeurs en onze merken ondersteunen met promotionele- en marketingactiviteiten.

Samen de juiste marktstrategie ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk om samen met lokale partners onze kennis en ervaring te bundelen om tot de juiste bewerking van de markt te komen. Daarom investeert ons team in Amsterdam hier veel tijd in. Onze hoogwaardige producten zorgen voor een gezonde marge voor distributeurs en retailers. In vele landen hebben wij op deze manier een goede win-win-win (consument – distributeur – Infra Foodbrands B.V.) situatie gecreëerd.

Nederland als logistieke hub

Door de strategische ligging dichtbij de haven van Rotterdam, de geïntegreerde logistieke operatie en het wereldwijde inkoopnetwerk van grondstoffen kunnen wij in korte tijd onze producten over de hele wereld leveren tegen concurrerende prijzen.

Voor meer informatie bekijkt u onze site www.infrafoodbrands.nl of kunt u contact met ons opnemen